Kontakt

Kontaktuppgifter och kanaler

Det snabbaste sättet att kontakta oss är att kontakta en enskild i personalen eller styrelsen, beroende på vad du har för ärende.

Du kan annars ringa 076-5399277 eller mejla info@ungsyn.se. Vi svarar så fort vi har möjlighet. Lämna gärna ditt namn och telefonnummer så att vi kan kontakta dig.

Du kanske har fått ett nytt mobilnummer eller mejladress? Börjat plugga på ny ort och har ny adress? Hör av dig till kansliet på mejl till info@ungsyn.se. Glöm inte att skriva ditt namn och födelsedatum, så vi ändrar på rätt person.

Post- och besöksadress

Sandsborgsvägen 44 A
SE-122 33 Enskede

Om du vill besöka oss måste du ringa och boka en tid med någon som finns inne på kontoret – vi jobbar ibland konstiga tider och det är inte alldeles säkert att det alltid finns någon som du kan prata med.

Personalens kontaktuppgifter hittar du här.

Så hittar du till oss

US kansli ligger alldeles intill Skogskyrkogården tunnelbanestation söder om Stockholm. Du kan ta dig hit genom att åka tunnelbanans gröna linje från centrum mot Farsta Strand. Det tar cirka 15 minuter.

Kansliet ligger 5 minuters gångväg från Skogskyrkogårdens station, ska du träffa någon av oss och inte hittar: ring så kommer vi och hämtar dig vi tunnelbanans utgång (det finns bara en).

Arbetsutskottet

Kontakt: au@ungsyn.se

Frida Karlander – sammankallande

Lukas Appelquist – ordinarie ledamot

Linus Johansson – ordinarie ledamot

Ther Tomma – ersättare

Valberedningen

Kontakt: val@ungsyn.se

Elliot Holmgren – sammankallande

Jonathan Nyman

Aron Sortelius

Emil Nilsson – ersättare