Större text Mindre text
Mörkt läge Ljust läge

Inbjudan till föreläsning och nätverksträff!

Detta får du bara inte missa! Den 11 februari bjuder projektet Unga Funkisrörelsen- Tillsammans Är Vi Starka, in till en fullspäckad dag!

Det kommer hållas en föreläsning om konsten att våga drömma stort och en nätverksträff där vi under roliga former får lära oss mer om varandras funktionsnedsättningar. Vi avslutar dagen med att äta middag tillsammans.

Kom och lyssna till Neven Milivojevic som kommer att föreläsa om konsten att våga drömma stort. Att ha en funktionsnedsättning kan ibland begränsa en i vad man tror att man klarar av att göra – både som person och organisation. Vi kommer prata om varför ingenting är omöjligt och varför det stämmer att hälften är vunnet när vi vågat friskt. Hur kan min organisation gynnas när jag växer som individ på alla plan?

 

Projektet Unga Funkisrörelsen Tillsammans Är Vi Starka går ut på att samla alla organisationer som har målgruppen unga personer med funktionsnedsättning eller som jobbar för den målgruppen, bosatta i Stockholm.

Vill du som är förtroendevald, medlem eller personal, lära dig mer om konsten att våga drömma stort? Kom och utmana dig själv! Vi kommer i praktiken få en ökad förståelse för andra funktionsnedsättningar samt andra föreningars utmaningar. Du vill väl heller inte missa chansen att lära känna fler engagerade personer i andra organisationer? Nej, då måste du helt enkelt komma!

 

Preliminärt schema:

Kl. 13:00 samlas vi

Kl. 13:20 kör vi en presentationsrunda och kort om projektet, samt relevant info.

Efter det kör vi i gång med vår riktigt intressanta föreläsning.

Kl. 15:45 tar vi en fikapaus.

Kl. 16:15 börjar nätverksträffen.

Kl. 18:00 avslutar vi med att äta en god middag tillsammans

Kl. 19:30 avslutas dagen, förhoppningsvis med glada och nöjda deltagare.

Under dagen kommer vi att ta en kvarts paus efter varje pass på 45 minuter.

 

Vi kommer att vara i Funktionsrätt Stockholms läns lokaler, på S:t Göransgatan 82A. Vi behöver få in din anmälan senast den 3 februari. Nedan finns ett formulär som vi gärna vill att du fyller i så utförligt som möjligt, för att vi ska kunna tillgodose dina behov på bästa sätt. Det kommer bli riktigt kul att få träffa dig!

 

Snabb info:

Föreläsning/nätverksträff med projektet – Unga Funkisrörelsen Tillsammans Är Vi Starka.

När? Lördagen 11 februari.

Tid: kl. 13:00 till 19:30.

Vem? Förtroendevalda, personal och engagerade medlemmar.

Plats: S:t Göransgatan 82A.

Sista anmälningsdag: 3 februari.

 

Formulär: https://forms.office.com/e/pu2FmpNm2E

 

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Doaa Zatara.

Telefon: 076- 53 99 284

E-post- doaa.zatara@ungsyn.se